K. van der Ham riool service reparatie en verstoppingen
Werkzaam in Dordrecht!
 

Snelle en vakkundige Rioolservice in Dordrecht

Woont u in Dordrecht of omgeving en heeft u een rioolexpert nodig? Door K. van der Ham riool service reparatie en verstoppingen wordt u vakkundig geholpen. Onze monteurs zijn goed opgeleid en hebben al vele jaren ervaring. Wanneer u te maken krijgt met een verstopping of ander spoedprobleem kunt u ons 24 uur per dag bereiken. Veel problemen kunnen wij nog dezelfde dag verhelpen door onze goed uitgeruste wagens.
 

Hulp bij al uw rioolklussen

Al uw rioolproblemen lossen we snel en vakkundig op.

Onze specialisten staan paraat met advies en vakmanschap. Of het nu gaat om reparatie, aanleggen of het opsporen van problemen, we staan voor u klaar!


Waarom onze Rioolexperts?

 • 24-uurs Ontstoppingsservice
 • Goede prijs/kwaliteitsverhouding
 • Inspectie zonder hak- en breekwerk
 • Deskundig en goed opgeleid personeel
 • Advies afgestemd op uw wensen

Direct de juiste specialist

Heeft u een klus of probleem waarvoor u de hulp van een rioolexpert wilt inschakelen? Neem contact met ons op en we helpen u graag en snel met alle benodigde expertise. Altijd de juiste vakman voor uw klus. Eenvoudig, snel en professioneel!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Riool-Ontstoppen

Ontstoppen

Heeft u last van een verstopping in of rondom uw pand? U kunt 24 uur per dag rekenen op onze rioolexperts om uw leidingwerk vakkundig te ontstoppen. Wij werken met diverse technieken en maken onze keuze hiervoor op basis van het type verstopping. Dit zodat we schade aan uw riolering voorkomen. De meest voorkomende verstoppingen kunnen wij binnen één uur verhelpen.

U kunt onder andere bij ons terecht voor de volgende verstoppingen:

 • Toilet, douche en badkamer
 • Vaatwasser en wasmachine
 • Gootsteen en keukenafvoer
 • Hemelwaterafvoer
 • Binnen- en buitenriolering
 • Afvoerleidingen

Riool-aanleggen-en-vervangen

Aanleggen en Vervangen

Wilt u een nieuwe afvoerleiding laten aanleggen of is uw riolering aan vervangen toe? Schakel dan één van onze rioolexperts in. Wij hebben reeds jarenlange ervaring in het leggen van rioolleidingen. Onze rioolmonteurs verhelpen uw rioolproblemen en zorgen ervoor dat uw riolering weer aan de gestelde eisen voldoet.

U kunt bij ons terecht voor het aansluiten, aanleggen en vervangen van onderstaand leidingwerk:

 • Badkamerafvoer
 • Keukenafvoer
 • Hemelwaterafvoer
 • Toilet
 • Drainage
 • Gresbuis
 • Diverse typen putten
 • Overige afvoerleidingen
 • Binnen- en buitenriolering

Rioolrenovatie

Rioolrenovatie

Er kunnen verschillende redenen zijn om uw riolering te renoveren. Zo kan het zijn dat uw riool verzakt is, een specifiek deel van uw rioolleiding stuk is, er wortels in uw riolering zitten of dat uw rioolstelsel verouderd is. Het voordeel van rioolrenovatie is dat dit zonder hak- en breekwerk kan worden uitgevoerd, wat u tijd, geld en overlast bespaart. Onze rioolexperts renoveren uw riolering vakkundig waardoor deze weer jaren mee kan.

Op het gebied van rioolrenovatie kunnen wij het volgende voor u betekenen:

 • Volledige rioolrenovatie
 • Riooldeelrenovatie

Rioolvliegjes

Rioolvliegjes

Heeft u last van kleine zwarte vliegjes in bepaalde delen van uw woning? De kans is groot dat dit rioolvliegjes zijn. Andere benamingen voor deze rioolvliegen zijn ook wel motmuggen en latrinevliegen. Een breuk of lekkage in uw rioolstelsel is vaak de oorzaak van deze rioolvliegjes. Het vuile water dat uit een leiding weglekt als gevolg van een lekkage kan samen met zand een sliblaag vormen. Dit is de ideale voedingsbodem voor rioolvliegen. Middels geavanceerde detectiemethoden sporen wij de breuk of lekkage voor u op. Vervolgens kunnen wij deze snel en vakkundig voor u repareren zodat uw woning of bedrijfspand snel weer verlost is van motmuggen en de daarbij meekomende gezondheidsrisico’s.

Rioolstank

Rioolstank

Rioollucht in u woning of bedrijfspand kan verschillende oorzaken hebben. Mogelijk ligt het aan een gebrekkige ontluchting van uw binnen riolering. Rioolstank kan echter ook veroorzaakt worden door een scheurtje of lekkage in uw riool, een defect stankslot, een verkeerd geplaatste ontluchtingspijp of een rioolaansluiting die lager ligt dan het straatniveau. Onze rioolexperts kunnen middels diverse detectiemethoden het probleem snel en vakkundig voor u achterhalen en verhelpen. Bovendien kunt u ons bij spoed 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken. Wij snappen heel goed dat u niet dagen met stankoverlast in uw badkamer of keuken wilt zitten.

Rioolinspectie

Rioolinspectie

Heeft u te maken met rioolproblemen maar kunt u niet achterhalen wat de oorzaak hiervan is? Maak dan een afspraak met één van onze rioolmonteurs en laat ons middels vakkundige rioolinspectie de oorzaak achterhalen. Wij maken onder andere gebruik van camera inspectie. Doordat we van buitenaf uw riolering kunnen bekijken hoeft er in- of buitenshuis geen breekwerk verricht te worden voordat de precieze oorzaak gevonden is. Wanneer de oorzaak van uw rioolprobleem bekend is kunnen wij deze meestal direct verhelpen. Dit door onze goed uitgeruste wagens. Naast rioolinspectie met behulp van een camera bieden wij ook leidingdetectie en rookdetectie aan.

Rioolreiniging

Rioolreiniging

Rioolreiniging kan op twee manieren worden ingezet, namelijk preventief en reactief. Rioolreiniging in de vorm van preventief onderhoud zorgt ervoor dat rioolproblemen worden voorkomen. Ook draagt preventief onderhoud bij aan een verlengde levensduur van uw riool. Daarnaast kan rioolreiniging worden ingezet om uw vervuilde riolering weer schoon te krijgen en de afvoercapaciteit op peil te houden. In Dordrecht en omgeving reinigen wij naast uw rioolstelsel onder andere ook septische putten en de hemelwaterafvoer.

 

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening. Afspraken over de uitvoering en kosten van uw klus lopen buiten ons om. Wij brengen u dan ook geen extra kosten in rekening.

Contactgegevens

 • K. van der Ham riool service reparatie en verstoppingen
Stoofstraat 46
4693BB Poortvliet
KVK-nummer: 57688591
Werkzaam in regio Dordrecht

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Onze rioolexperts nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form bedrijven_id=13895 adwords=1047662188 sbsite_id=3068]
Ochtend
Middag
Avond